Nazad

O nama

logo_beli_grad

Briga o ljudima je temelj našeg uspeha.

Znamo da je dom u kome živite jedan od najvažnijih aspekata Vašeg života.

Odgovornost i poštovanje naših klijenata i želja da pronađemo odgovarajuću nekretninu je osobina, ali i motiv i strast koja odlikuje naše zaposlene.

Posebno smo zainteresovani da naši EKSKLUZIVNI klijenti uvek budu u prvom planu naših posredničkih aktivnosti.

Iako nismo sposobni da sami uredimo tržište nekretnina u Beogradu, osećamo da imamo odgovornost da odigramo svoju ulogu. Da li je veliki ili mali, to je korak u pravom smeru.


Zašto smo drugačiji:

Mi poslujemo drugačije kako bismo Vama pružili prednost.

Šta čini Beli grad drugačijim?

 • Inovativne kancelarijske poslovnice

  Poslovnice Belog grada su obezbedile prisustvo agenta na prometnim lokacijama. Lepo dizajnirane kancelarije su stvorene kako bi omogućile bolju uslugu i iskustvo direktnog razgovora sa agentima.

  Beli grad ima 5 kancelarija u Beogradu i ima kontinuirani plan širenja.

 • Integritet, kredibilitet i profesionalizam

  Beli grad je član Udruženja posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije. Ovo članstvo obezbeđuje prodavcima, kupcima, zakupodavcima i zakupcima sigurnost da će dobiti najviši nivo usluga.

 • Procena vrednosti Vaše nekretnine

  Beli grad ima uvid u tržište nekretnina, kako iz dugogodišnjeg iskustva naših agenata, tako i kroz veliki broj nekretnina raspoloživih za prodaju i izdavanje.

  Naši stručni agenti informišu desetine klijenata o realnoj tržišnoj vrednosti nekretnina svakog meseca, pružajući im lično i vrlo značajno poznavanje vrednosti imovine na teritoriji Beograda.

  Ovu opciju možete koristiti prilikom početnih konsultacija u našim poslovnicama, bez dodatnih troškova.


Posetite nas!